Drag mePlay me!Scroll me!

Eventregistratievideo

Laat jouw event vastleggen! Deel het met je bezoekers live aan het einde van jouw event!

In het kort;

1 dag filmen op locatie

2 minuten

€ 3250

Laat het gevoel nog even terugkomen

Wanneer mensen elkaar ontmoeten, ontstaat er iets moois. Daarom is een event ook zo’n krachtig middel voor live communicatie. Er ontstaat energie, en waarom zou je die na het event verloren laten gaan? Een eventregistratievideo is een mooie manier om het effect van je event nog verder te verlengen.

Events vormen één van de sterkste middelen om positieve energie te creëren bij je eigenmedewerkers of je klanten. Met een eventvideo helpen we je om die energie langer te bewaren. We leggen alles vast: de sfeer, indrukken van mensen, belangrijke quotes van sprekers en mooie reacties uit het publiek.

Dynamische beelden

Voor het vastleggen van een event bieden we 2 mogelijkheden. Bij de eerste optie leveren we binnen drie dagen een video waar de energie van afspat. Voor de tweede optie leggen we de lat nog hoger: aan het einde van het event tonen we op een groot scherm een dynamische film van de bijzondere dag die jullie samen hebben beleefd. Een absolute uitsmijter van de dag!

Stuur mij referenties op

Benieuwd naar de eventregistratievideo's van onze opdrachtgevers? Wij laten het je graag zien. Vraag vrijblijvend een referentie aan, dan sturen wij deze naar je op.

Vraag hier jouw eventregistratievideo aan

Laat je event op inspirerende wijze vastleggen!

Even sparren?

Bel 030 878 15 33
Mail info@imaginepeople.com

Of klim in ons Clubhouse

Oudenoord 285a

3513 EP Utrecht