Aftermovie ontwikkelen? Imagine People
Drag mePlay me!Scroll me!

Aftermovie

Laat jouw event vastleggen! Deel het naderhand met je bezoekers en laat iedereen nagenieten!

In het kort;

halve dag filmen op locatie

2 minuten

€ 2.500,-

Laat het gevoel nog even terugkomen

Wanneer mensen elkaar ontmoeten, ontstaat er iets moois. Daarom is een event ook zo’n krachtig middel voor live communicatie. Er ontstaat energie, en waarom zou je die na het event verloren laten gaan? Een eventregistratievideo is een mooie manier om het effect van je event nog verder te verlengen.

Events vormen één van de sterkste middelen om positieve energie te creëren bij je eigen medewerkers of je klanten. Met een aftermovie helpen we je om die energie langer te bewaren. We leggen alles vast: de sfeer, de indrukken van mensen, belangrijke quotes van sprekers en mooie reacties uit het publiek.

Dynamische beelden

Good to know

Voor het vastleggen van een event bieden we een aantal mogelijkheden binnen ons format. Denk hierbij aan een halve dag of een hele dag filmen, of bijvoorbeeld het inzetten van een drone om het event van bovenaf spectaculair in beeld te brengen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Stuur mij referenties op

Benieuwd naar de aftermovies van onze opdrachtgevers? Wij laten het je graag zien. Vraag vrijblijvend een referentie aan, dan sturen wij deze naar je op.

Vraag hier jouw Aftermovie aan

Laat je event op inspirerende wijze vastleggen!

Even sparren?

Bel 030 878 15 33
Mail info@imaginepeople.com

Of klim in ons Clubhouse

Oudenoord 285a

3513 EP Utrecht