Videocontent pakketten | Imagine People
Drag mePlay me!Scroll me!

Videocontent pakketten

Wil je volledig ontzorgd worden bij het regelmatig inzetten van videocontent? Dan is een videopakket precies wat je nodig hebt. Hiermee ben je voorzien van verschillende soorten content voor 6 of 12 maanden. Een van de redenen om te kiezen voor een videocontent pakket is de goede prijs-kwaliteitsverhouding: heel veel content voor een scherpe prijs. Wie wil dat nu niet? (we horen het je denken). Nu we vooraf precies bepalen welke content wordt opgenomen, in welke vorm én op welk kanaal deze wordt ingezet, maken we optimaal gebruik van planning en productie.

Het 3H-model, say what?

Bij de samenstelling van de content in onze pakketten hanteren we het 3H-model dat Google heeft ontwikkeld om je te helpen bij de ontwikkeling van content.

Het 3H-model is ontwikkeld in 2014 door Google om content creators op YouTube te ondersteunen bij het opbouwen van een trouwe achterban.

Want dat is waar het allemaal om draait: de aandacht van de kijker trekken én vast weten te houden. Zo bouw je een duurzame band op met je doelgroep wat essentieel is bij het genereren van een positieve merkbeleving, interactie en het verzamelen van waardevolle informatie. Het is de ideale manier om je content kalender aan op te hangen en daarom bieden we onze pakketten in deze vorm aan. Je kunt er een hele tijd mee vooruit.

Eigenlijk is het heel eenvoudig. Er zijn drie typen content: Hero-content, Hub-content en Hygiene-content.

Hero

Hero content is de content die jou als marketeer een vreugdedansje laat doen. Het is impactvolle content die je slechts enkele keren per jaar inzet om in korte tijd jouw volledige doelgroep te bereiken en merkbekendheid te genereren. We zien de Hero als de online commercial waar je viral mee wilt gaan omdat het mensen prikkelt en dus stimuleert om de content te delen met anderen.

Hub

Hub content is terugkerende content en is bedoeld om het gesprek aan te gaan met jouw doelgroep. Het is thematische content dat met een vaste regelmaat wordt verspreid, zodat jouw doelgroep elke keer weer klaar zit om de nieuwe content te bekijken. Denk bijvoorbeeld aan wekelijkse vlogs, een live FAQ-sessie, achtergrondverhalen of een kijkje behind the scene. Het nodigt de kijker uit om te reageren op de content en het merk of product, waaruit jij als marketeer weer waardevolle informatie kan ontleden.

Hygiene

Hygiene content is alle overige content. Laagdrempelig geproduceerd en minder fancy pancy. Het restje. Nou daar doen we deze content mee te kort. Het is nog steeds hele waardevolle content, we durven deze content zelfs noodzakelijk te noemen. Denk aan veelgestelde vragen die je eenvoudig kunt beantwoorden via video. Vlogs, van je medewerkers die uitleggen hoe de dienstverlening in elkaar steekt. Tips & tricks, inspiratie, instructiemateriaal, productintroducties: het behoort allemaal tot hygiene content – content voor elke dag en waarop je online via Google en YouTube gevonden kunt worden. Zie je wel. Deze content is echt heel waardevol.

Kies jouw videocontent pakket

Maak een keuze uit één van de drie verschillende pakketten: Small, Medium en Large. Elk pakket bevat Hero, Hub en Hygiëne content om jou voor een lange tijd te voorzien van inspirerende video content. Per pakket verschilt het ook of er light of heavy video content gedeeld wordt. Zo zijn er periodes waar je veel video content deelt (heavy) en periodes waar er minder gedeeld wordt (light).

Good to know of 'disclaimer'

We houden van een vaste prijs, dus geen verrassingen achteraf. In het pakket zit alles. Van intake tot oplevering, van concept tot productie. Vooraf nodigen we je uit voor een kick-off sessie waarbij we de inhoud van het pakket afstemmen op jouw wensen. Dan ontvang je ook ons template van de contentkalender zodat je in één oogopslag kunt zien wanneer je welke content gaat inzetten en via welk kanaal. Wel zo overzichtelijk.

Welk pakket past het beste bij mij?

We begrijpen dat het lastig kan zijn om meteen te zien welk pakket het beste bij jouw behoeften past. We geven je dan ook graag advies over welk pakket het meest geschikt is voor jouw situatie.

Meer inspiratie

In de zinderende zomer van 2007 opende Imagine People haar deuren als video agency. De jaren vlogen voorbij en we zijn trots op ons trackrecord en onze diversiteit aan opdrachtgevers. Tot onze vreugde werken we nog altijd samen met het leeuwendeel van onze opdrachtgevers van het eerste uur. Na 2500 zijn we gestopt met het tellen van de producties die we samen met deze bijzondere mensen voor de mooiste merken hebben mogen maken.

Benieuwd naar meer van onze video producties? Bekijk ze hier.

Stuur mij referenties op

Benieuwd hoe wij deze videopakketten hebben ingezet voor onze opdrachtgevers? Wij laten het je graag zien. Vraag vrijblijvend een referentie aan, dan sturen wij deze naar je op.

Video Thumbnail Karwei Kleine ruimte

Some brands we play for

Vraag nu jouw videopakket aan

Samen zetten we jouw doelgroep in beweging!