Talking Head
Drag mePlay me!Scroll me!

Talking Head

Heb je een belangrijke boodschap die je op een eenduidige manier wilt overbrengen aan een grote groep? Met de Talking Head video hoef je alles maar één keer uit te leggen!

In het kort;

halve dag filmen, crew 1 persoon

variabele lengte

1.200,-

Eenduidige en heldere boodschap

In plaats van ellenlange teksten te schrijven voor het intranet of meermaals dingen uit te leggen aan verschillende groepen werknemers, kun je het ook in één keer goed doen! Met Talking Head zetten we 1 persoon voor de camera die jouw verhaal uitlegt in een paar minuten. Het is hét perfecte middel voor interne én externe communicatie.

Vul hier uw eigen inhoud in.

Perfect voor interne en externe communicatie

We redigeren jouw boodschap naar spreektaal. Vervolgens plannen we een opnamedag in met de persoon van jouw organisatie als presentator en een zelf-regisserende cameraman van ons. Met passende ondersteuning en eventueel met autocue zorgen we dat jouw boodschap zo helder mogelijk overkomt op beeld. Daar monteren we een video van die je direct kunt delen.

Good to know

Uiteraard is het mogelijk om meerdere sprekers op te nemen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Stuur mij referenties op

Benieuwd naar de Talking Head video’s van onze opdrachtgevers? Wij laten het je graag zien. Vraag vrijblijvend een referentie aan, dan sturen wij deze naar je op.

Vraag hier jouw talking head aan

Breng jouw boodschap eenduidig en helder over met een Talking Head video

Even sparren?

Bel 030 878 15 33
Mail info@imaginepeople.com

Of klim in ons Clubhouse

Oudenoord 285a

3513 EP Utrecht

Vul hier uw eigen inhoud in.