Videocontent pakketten - Imagine People
Drag mePlay me!Scroll me!

Videocontent pakketten in beeld

Bekijk onze verschillende mogelijkheden

Good to know of ‘disclaimer’

We houden van een fixed price dus geen verrassingen achteraf. In het videocontent pakket zit alles. Van intake tot oplevering, van concept tot videoproductie. Vooraf nodigen we je uit voor een kick-offsessie waarbij we de inhoud van het pakket afstemmen op jouw wensen. Dan ontvang je ook ons template van de contentkalender zodat je in één oogopslag kunt zien wanneer je welke videocontent gaat inzetten en via welk kanaal. Wel zo overzichtelijk.

Een van de redenen om te kiezen voor een videocontent-pakket is de goede prijs-kwaliteitsverhouding: heel veel content voor een scherpe prijs. Wie wil dat nu niet? (we horen het je denken). Nu we vooraf precies bepalen welke content wordt opgenomen, in welke vorm én op welk kanaal deze wordt ingezet, maken we optimaal gebruik van planning en productie. Bij de samenstelling van de content in onze pakketten hanteren we het 3H-model dat Google heeft ontwikkeld om je te helpen bij de ontwikkeling van content.

3H-strategie:

Hero, Hub, Hygiene

Het 3H-model, say what?

Het 3H-model is ontwikkeld in 2014 door Google om content creators op YouTube te ondersteunen bij het opbouwen van een trouwe achterban.

Want dat is waar het allemaal om draait: de aandacht van de kijker trekken én vast weten te houden. Zo bouw je een duurzame band op met je doelgroep wat essentieel is bij het genereren van een positieve merkbeleving, interactie en het verzamelen van waardevolle informatie. Het is de ideale manier om je content kalender aan op te hangen en daarom bieden we onze pakketten in deze vorm aan. Je kunt er een hele tijd mee vooruit.

Eigenlijk is het heel eenvoudig. Er zijn drie typen content: Hero-content, Hub-content en Hygiene-content.

Hero

Hero content is de content die jou als marketeer een vreugdedansje laat doen. Het is impactvolle content die je slechts enkele keren per jaar inzet om in korte tijd jouw volledige doelgroep te bereiken en merkbekendheid te genereren. We zien de Hero als de online commercial waar je viral mee wilt gaan omdat het mensen prikkelt en dus stimuleert om de content te delen met anderen.

Hub

Hub content is terugkerende content en is bedoeld om het gesprek aan te gaan met jouw doelgroep. Het is thematische content dat met een vaste regelmaat wordt verspreid, zodat jouw doelgroep elke keer weer klaar zit om de nieuwe content te bekijken. Denk bijvoorbeeld aan wekelijkse vlogs, een live FAQ-sessie, achtergrondverhalen of een kijkje behind the scene. Het nodigt de kijker uit om te reageren op de content en het merk of product, waaruit jij als marketeer weer waardevolle informatie kan ontleden.

Hygiene

Hygiene-content is alle overige content. Laagdrempelig geproduceerd en minder fancy pancy. Het restje. Nou daar doen we deze content mee te kort. Het is nog steeds hele waardevolle content, we durven deze content zelfs noodzakelijk te noemen. Denk aan veel gestelde vragen die je eenvoudig kunt beantwoorden via video. Vlogs, van je medewerkers die uitleggen hoe de dienstverlening in elkaar steekt. Tips & tricks, inspiratie, instructiemateriaal, productintroducties: het behoort allemaal tot hygiene-content – content voor elke dag en waarop je online via Google en YouTube gevonden kunt worden. Zie je wel. Deze content is echt heel waardevol.

Welk pakket past het beste bij mij?

Graag adviseren we je bij de juiste keuze. Samen zetten we jouw doelgroep in beweging!