Our Culture - Imagine People
Drag mePlay me!Scroll me!

Our Culture

Creators,

do your thing

Meet our values

We groeien en verwelkomen nieuwe collega’s en makers in onze Community.

Daarom is het belangrijk dat we altijd kunnen terugvallen op een aantal eigenschappen die we met elkaar gemeen hebben.

We noemen dit onze kernwaarden:

- Nieuwsgierig
- Gepassioneerd
- Flexibel
- Direct, doen!

01

Nieuwsgierig

Gelukkig zijn we nog lang niet uitgeleerd. We blijven nieuwsgierig. Omdat we ons werk zo leuk vinden zijn we op de hoogte van de laatste innovaties in ons vakgebied. Door elkaar te blijven inspireren maken we onze dienstverlening niet alleen beter maar ook een stuk leuker.


02

Gepassioneerd

Sommigen onder ons hebben ervoor gestudeerd; voor anderen is onze job een uit de hand gelopen hobby, maar we zijn allemaal intrinsiek gemotiveerd en gepassioneerd om als professional dit mooie vak uit te oefenen. We dromen ervan en doen niets liever. Nou ja, 99% van onze tijd dan.

03

Flexibel

Werken met deadlines vergt flexibiliteit. Deadlines zijn niet flexibel, maar wij wèl. Voor elke uitdaging is een passende oplossing. Niets leuker dan deze te vinden en hiermee onze opdrachtgever blij te maken.

04

Direct, doen!

We communiceren vrij direct met strakke lijnen en nemen geen blad voor de mond. Uiteraard altijd met respect voor elkaar. No-nonsense. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Daarbij verliezen we het belang van de juiste content en samenwerking niet uit het oog. We doen wat we beloven. Als het vandaag kan, waarom dan uitstellen tot morgen? Gewoon doen dus. Eigenlijk heel simpel.

We hebben hele lekkere koffie!

Kom langs we hebben hele lekkere koffie, of nodig ons uit! Bel of mail voor een kennismaking en hoor wat de mogelijkheden zijn.