Drag mePlay me!Scroll me!

Bedrijfspitch

Wist je dat een website met video tien maal langer wordt bekeken? Geef je organisatie een gezicht!

In het kort;

1 dag filmen, crew 2 personen

1 minuut

€4500

Deel je DNA met je bezoeker stimuleer commitment

Een feitje over websites: bezoekers willen na een minuut weten waar een organisatie voor staat, anders haken ze af. Nog een feitje: websites met video worden tien maal langer bekeken dan websites zonder video. Met een bedrijfspitch video op je homepage maak je jouw bezoekers snel duidelijk wat jouw DNA is en stimuleer je ze tot verdere conversie op jouw website.

Met een video op je homepage maak je jouw bezoekers snel duidelijk wat jouw DNA is en stimuleer je ze tot verdere conversie op jouw website. Wat zijn jouw kernwaarden en wat is jouw DNA? Als je dat uitputtend wilt omschrijven, ben je vaakeen hoop tekst en foto’s verder. En veel bedrijven doen dat dan ook. Maar is dat wel de manier om de aandacht van potentiële klanten vast te houden? Wij denken van niet.

Onderscheidend vermogen

Met een corporate videopitch helpen wij je in 1 minuut jouw kernwaarden, DNA, positionering en onderscheidend vermogen in beeld te brengen. Zodat jouw potentiële klant het DNA van je bedrijf binnen een minuut ‘voelt’ en klaar is om van prospect naar klant te gaan! Over een paar jaar bestaat trouwens 85% van al het internetverkeer uit video. Moeten we je nog verder overtuigen?

Stuur mij referenties op

Benieuwd naar de bedrijfspitchvideo's van onze opdrachtgevers? Wij laten het je graag zien. Vraag vrijblijvend een referentie aan, dan sturen wij deze naar je op.

Vraag hier jouw bedrijfspitch aan

Geef je organisatie een gezicht!

Even sparren?

Bel 030 878 15 33
Mail info@imaginepeople.com

Of klim in ons Clubhouse

Oudenoord 285a

3513 EP Utrecht