Who we are | Imagine People
Drag mePlay me!Scroll me!

Who we are

You can call us your videopartner

In de zinderende zomer van 2007 opende Imagine People haar deuren. De jaren vlogen voorbij en we zijn trots op ons trackrecord en onze diversiteit aan opdrachtgevers. Tot onze vreugde werken we nog altijd samen met het leeuwendeel van onze opdrachtgevers van het eerste uur. Na 2500 zijn we gestopt met het tellen van de producties die we samen met deze bijzondere mensen voor de mooiste merken hebben mogen maken.

‘Schoenmaker blijf bij je leest’. Sinds onze oprichting hebben we altijd onze focus gehouden op video en animatie. Onze processen verbeteren voortdurend en steeds opnieuw vinden we de content uit. We volgen de markt die continu in ontwikkeling is.

Benieuwd naar wat we allemaal doen? Je ziet het hier.

Video Thumbnail IP Who We Are

VideoPartner

Samen staan we sterker

Qua positionering bevinden we ons in de sweetspot tussen freelancer en reclamebureau. We noemen onszelf VideoPartner. Leg uit. We doen iets met Video, ja dat klopt, en we geloven in Partnerschap met de hoofdletter P. De basis voor goede samenwerking bestaat uit vertrouwen en gelijkwaardigheid. Je kunt ons zien als het verlengstuk van de communicatie- en marketingafdeling. Samen bundelen we onze kennis en hierdoor staan we sterker. We maken dus slim gebruik van jouw talent en van die van onze Community.

Nu we ruim 2500 unieke videoproducties op onze naam hebben staan, is het tijd om onze kennis te delen. Dus heb je behoefte aan een training of wil je onze hulp bij het opzetten van een in-house videocontent-team, dan staan wij te popelen om daarbij te helpen. Een groot aantal opdrachtgevers ging jullie voor, bekijk de producties hier.

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een overheerlijk bakje koffie komen drinken? Neem dan gerust contact met ons op.