Drag mePlay me!Scroll me!

Videoproductie bedrijf

Samen werken aan inspirerende videocontent waarmee we jouw doelgroep in beweging zetten.

 - Missie Imagine People

In de zinderende zomer van 2007 opende Imagine People haar deuren als videoproductie bedrijf. De jaren zijn voorbij gevlogen en we zijn erg trots op de videoproducties de we gedaan hebben en onze diversiteit aan opdrachtgevers. We zijn ontzettend blij dat we nog steeds met het grootste deel van onze opdrachtgevers van het eerste uur samenwerken. Na 2500 producties zijn we gestopt met het tellen van alle prachtige video’s die we hebben mogen maken voor de mooiste merken. En dat doen we ook graag voor jou.

Wat past bij mij?

Wij als videoproductie bedrijf focussen ons op inspirerende videocontent. We produceren deze slim en efficiënt, waardoor er een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding is. Videocontent komt in veel verschillende vormen en maten. Wil je een van onze bestaande videoformats gebruiken, of ga je toch voor maatwerk? En wil je over een langere periode videocontent kunnen delen met je doelgroep? Dan is een videocontent-pakket perfect voor jou. Meer heb je niet nodig.

‘Schoenmaker blijf bij je leest’. Sinds ons bestaan hebben wij ons als videoproductie bedrijf altijd volledig gericht op video en animatie. We zijn constant bezig met het verbeteren van onze processen en vinden content steeds opnieuw uit. De markt ontwikkelt zich voortdurend en wij zorgen ervoor dat we er bovenop zitten.

Videocontent kan heel divers zijn en daarom is het niet altijd duidelijk welk type video nou precies bij jouw doelgroep past. Kies je voor video, of past animatie juist beter bij je doelgroep? Misschien werkt een mix van beiden wel goed? Om dit duidelijk in kaart te brengen doen graag eerst onderzoek naar jouw doelgroep voordat we een concept uitwerken. Als videoproductie bedrijf weten wij dat er te vaak videocontent wordt geproduceerd die totaal zijn doel mist. Zonde van de moeite en het budget als je het ons vraagt. Door onze jarenlange ervaring als videoproductie bedrijf, onze best practices en door het kersverse creatieve talent van onze Community met jou te delen, maken wij hier het verschil.