Drag mePlay me!Scroll me!

Videoproductie

Samen werken aan inspirerende videocontent waarmee we jouw doelgroep in beweging zetten.

 - Missie Imagine People

In de schitterende zomer van 2007 opende Imagine People voor het eerst haar deuren. De jaren zijn voorbij gevlogen. We zijn erg trots op wat we tot nu toe gedaan hebben en onze diversiteit aan opdrachtgevers waarvoor we videoproducties hebben mogen doen. We zijn ontzettend blij dat we nog altijd samen met het grootste deel van onze opdrachtgevers van het eerste uur samenwerken. Na 2500 projecten zijn we gestopt met het tellen van alle prachtige videoproducties die we hebben mogen maken voor de mooiste merken. En dat doen we ook graag voor jou!

Welk soort videoproductie past bij mij?

Wij als Imagine People richten ons op inspirerende content bij onze videoproductie. Wij produceren deze slim en efficiënt, waardoor er een mooie prijs/kwaliteitsverhouding is. Videoproductie komt in veel verschillende uitingen. Ben je op zoek naar maatwerk, of wil je toch één van onze bestaande formats gebruiken? Wil je graag over een langere periode je doelgroep inspireren met video? Kies dan voor een videocontent-pakket. Voor iedereen hebben wij dé oplossing.

‘Schoenmaker blijf bij je leest’. Sinds wij onze deuren openden hebben we ons als Imagine People altijd helemaal gericht op video en animatie. Wij verbeteren onze processen constant en we vinden content steeds opnieuw uit. De markt ontwikkelt zich continu en wij zorgen dat we er bovenop zitten. Zo creëren wij de beste videoproducties.

Videoproducties komen in verschillende vormen en maten en daarom is het niet altijd duidelijk welk type video nou bij jouw doelgroep past. Wordt het video, of misschien toch juist animatie? Of beide? Om hier de juiste beslissing in te maken doen wij graag eerst onderzoek naar jouw doelgroep voordat we beginnen aan een concept. Als Imagine People weten wij dat er vaak videocontent wordt geproduceerd die de plank volledig misslaat. Erg zonde van de moeite en het budget. Door onze jaren aan ervaring, onze prachtige cases en door het verse creatieve talent van onze Community met jou te delen, maakt Imagine People hier het verschil.