Video marketing | Imagine People
Drag mePlay me!Scroll me!

Video marketing voor jou

Samen werken aan inspirerende videocontent waarmee we jouw doelgroep in beweging zetten.

 - Missie Imagine People

Video is één van de meest krachtige marketinginstrumenten. Beelden zeggen meer dan 1.000 woorden. Met video breng je als bedrijf boodschappen over, die met tekst lastig over te brengen zijn. Denk hierbij aan sfeerimpressies of diensten en-/of producten waarbij beeld of gevoel centraal staan. Video maakt marketing persoonlijk.

De voordelen van het inhuren van een video agency voor jouw bedrijf

Videomarketing zorgt voor een betere vindbaarheid in de verschillende zoekmachines. Doordat jouw website beter vindbaar is, worden er meer websitebezoekers gegenereerd. Een ander voordeel van video marketing is dat websitebezoekers meer converteren. Jouw website krijgt dus niet alleen meer bezoekers, maar ook meer mensen die overgaan tot actie. Maar waarom een agency inhuren en het niet zelf doen? Simpel al zeggen wij het zelf: jij kunt blijven doen waar jij blij van wordt en wij doen datgeen waar wij goed in zijn.

Videoproductie bij Imagine People

Wij, Imagine People, zijn een videoagency in Utrecht. De afgelopen jaren hebben wij veel video’s mogen maken voor onze klanten zoals Brunel, Plus, Karwei en Vattenfall. Door deze ervaring snappen wij wat jij van video een verwacht en zetten wij jouw verwachtingen om in een prachtige, unieke bedrijfsvideo. Volledig op maat gemaakt, naar jouw wensen.

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Bekijk dan ons aanbod hieronder.

Hoe mag jouw bedrijfsvideo eruit komen te zien?

Bij Imagine People heb jij verschillende keuzes op het gebied van videomarketing. Van professionele formats tot écht maatwerk en van eenmalige afname tot structurele inzet. Zo is er altijd een oplossing die bij jouw bedrijfsdoelstelling past. Wij begrijpen dat het lastig is om meteen een keus te maken voor een videoproductie, want welk pakket past bij jouw doelgroep? Geen zorgen, binnen onze videoagency denken wij graag met je mee.

De mogelijke video's

De mogelijkheden met video’s zijn eindeloos omdat wij maatwerk bieden. Dit houdt in dat wij de video helemaal naar jouw wensen maken. Je kunt bij ons terecht voor onder andere onderstaande video’s:

  • Klanttevredenheidsvideo
  • Tekenanimatie
  • Bedrijfspitch
  • Recruitmentvideo

Wil jij weten wat een bedrijfsvideo voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op! Dan zetten wij samen de eerste stap naar inspirerende video content.

Meer inspiratie

In de zinderende zomer van 2007 opende Imagine People haar deuren als video agency. De jaren vlogen voorbij en we zijn trots op ons trackrecord en onze diversiteit aan opdrachtgevers. Tot onze vreugde werken we nog altijd samen met het leeuwendeel van onze opdrachtgevers van het eerste uur. Na 2500 zijn we gestopt met het tellen van de producties die we samen met deze bijzondere mensen voor de mooiste merken hebben mogen maken.

Benieuwd naar meer van onze video marketing producties? Bekijk ze hier.

Video Thumbnail Karwei Kleine ruimte

Vul hier uw eigen inhoud in.

How we roll

Benieuwd hoe ons proces eruit ziet?
We zetten het voor je op een rijtje. This is how we roll.

01
chat

Intake

Een goed vertrekpunt is key. We hebben een aantal vragen die we je willen stellen. Dat kan bij jou, bij ons of gewoon via de telefoon. We willen jou en jouw doelgroep beter leren kennen. Ben je nu al enthousiast? Vul dan het briefingsdocument in. We presenteren je een voorstel met creatief vertrekpunt, budgetindicatie en geven een backplanning af.

02
lightbulb

Concept

Het concept sluit aan bij jouw wensen, budget en doel. Heb je aangeven dat je behoefte hebt aan maatwerk, een bestaand videoformat of een videocontent-pakket, dan sluiten we hier feilloos op aan. In het concept is jouw boodschap naar beeld en geluid vertaald. Het sluit aan bij je budget en is haalbaar binnen de planning die je hebt afgegeven. In de laatste fase presenteren we het concept en kun jij je laatste wensen nog finetunen voordat we de volgende stap zetten.

03
calender

Planning

Uiteraard nemen we je mee in onze definitieve planning. De backplanning heb je namelijk al van ons ontvangen in het voorstel waar jij een go op hebt gegeven in stap 1. Onze producer heeft onze makers geboekt en deelt het callsheet waardoor je precies weet wat je te wachten staat op de draaidag. We laten ons graag verrassen maar niet tijdens de draaidag.

04
videocam

Productie

We maken hier graag een feestje van. De crew neemt je mee op de draaidag en als dit offline is, zit ons team van editors en animators klaar om hun magie los te laten. We houden je op de hoogte van de vorderingen en laten je meegenieten als jij daar zin in hebt.
05
rocket

Oplevering

Pak de popcorn er maar bij. De eerste versie is met je gedeeld. We bepalen samen of we de doelstelling hebben behaald en voeren je laatste wensen en feedback door voordat we de definitieve versie opleveren.
06
thumbs_up

Activatie

Samen evalueren we of de doelen die we bij de intake hebben gesteld ook zijn behaald. Hoeveel clicks, views, reacties etc. er zijn. We sturen je een enquête waarin je ons beoordeelt. Alvast bedankt voor het invullen hiervan ;-) Want ook al hebben we jarenlange ervaring, we zijn nog lang niet uitgeleerd. Daarom blijven we nieuwsgierig naar hoe de doelgroep op de videocontent reageert. Meten is weten!

Neem contact op

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.