Drag mePlay me!Scroll me!

Video marketing

Samen werken aan inspirerende videocontent waarmee we jouw doelgroep in beweging zetten.

 - Missie Imagine People

In de prachtige zomer van 2007 opende Imagine People haar deuren. De tijd is voorbij gevlogen. We zijn ontzettend trots op wat we tot nu toe gedaan hebben en onze diversiteit aan opdrachtgevers waarvoor we video marketing content hebben mogen maken. We zijn ontzettend blij dat we nog altijd samen met het leeuwendeel van onze opdrachtgevers van het eerste uur samenwerken. Na 2500 projecten zijn we gestopt met het tellen van alle prachtige marketing video’s die we hebben mogen maken voor de mooiste merken. En dat doen we ook graag voor jou.

Welke video marketing past bij mij?

Wij als Imagine People focussen ons op inspirerende content voor video marketing. Wij produceren deze slim en efficiënt, waardoor er een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding is. Video marketing is er in veel verschillende vormen en maten. Wil je één van onze bestaande formats gebruiken of kies je juist voor maatwerk? Wil je graag over een langere periode je doelgroep inspireren met video marketing? Kies dan voor een videocontent-pakket. Voor ieder behoefte hebben wij een oplossing.

‘Schoenmaker blijf bij je leest’. Sinds wij onze deuren openden hebben we ons als Imagine People altijd helemaal gericht op video en animatie. Wij verbeteren onze processen constant en we vinden content steeds opnieuw uit. De markt ontwikkelt zich continu en wij zorgen dat we er bovenop zitten. Zo creëren wij de beste video marketing content.

Video marketing kan heel verschillend zijn en daarom is het niet altijd duidelijk welk type video nou bij jouw doelgroep past. Wordt het video, of misschien toch juist animatie? Of beide? Om hier de juiste beslissing in te maken doen wij graag eerst onderzoek naar jouw doelgroep voordat we beginnen aan een concept. Als Imagine People weten wij dat er vaak videocontent wordt geproduceerd die de doelgroep volledig mist. Zonde van de moeite en het budget. Door onze jarenlange ervaring, onze best practices en door het verse creatieve talent van onze Community met jou te delen, maken wij hier het verschil.