Drag mePlay me!Scroll me!

Video Agency

Samen werken aan inspirerende videocontent waarmee we jouw doelgroep in beweging zetten.

 - Missie Imagine People

In de zinderende zomer van 2007 opende Imagine People haar deuren als video agency. De jaren zijn voorbij gevlogen en we zijn ontzettend trots op ons track record en onze diversiteit aan opdrachtgevers. We zijn ontzettend blij dat we nog altijd samen met het overgrote deel van onze opdrachtgevers van het eerste uur samenwerken. Na 2500 producties zijn we gestopt met het tellen van alle prachtige video’s die we hebben mogen maken voor de mooiste merken. En dit doen wij ook graag voor jou.

Wat past bij mij?

Wij als video agency focussen ons op inspirerende videocontent. Wij produceren deze slim, waardoor er een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding is. Videocontent komt in veel verschillende vormen. Kies je voor maatwerk of wil je juist één van onze bestaande videoformats gebruiken? En wil je over een langere periode videocontent kunnen delen met je doelgroep? Kies dan voor een videocontent-pakket. Voor iedere behoefte hebben wij een oplossing.

‘Schoenmaker blijf bij je leest’. Sinds onze oprichting hebben we ons als video agency altijd volledig gericht op video en animatie. Wij verbeteren onze processen constant en we vinden steeds content opnieuw uit. De markt is zich continu aan het ontwikkelen en wij zorgen dat we er bovenop zitten.

Videocontent kan heel verschillend zijn en daarom is het niet altijd duidelijk welk type video nou bij jouw doelgroep past. Wordt het video, of juist animatie? Misschien wel een mix van beide? Om hier duidelijkheid in te brengen doen wij graag eerst onderzoek naar jouw doelgroep voordat we een concept uitwerken. Als video agency weten wij dat er vaak videocontent wordt geproduceerd die totaal niet de doelgroep aanspreekt. Zonde van de moeite en het budget. Door onze jarenlange ervaring als video agency, onze best practices en door het kersverse creatieve talent van onze Community met jou te delen, maken wij hier het verschil.