Video Agency | Imagine People
Drag mePlay me!Scroll me!

Jouw video agency

Samen werken aan inspirerende videocontent waarmee we jouw doelgroep in beweging zetten.

 - Missie Imagine People

Imagine People ontzorgt als video agency graag haar opdrachtgevers op gebied van videocontent creatie. Wij bieden voor iedere behoefte een oplossing. Wil je graag voor langere tijd videocontent gebruiken en delen? Dan is een videopakket de oplossing voor jou. Bij specifieke wensen is onze maatwerk optie de perfecte uitkomst. Zo weet je zeker dat je unieke video content hebt. Ook hebben wij als video agency videoformats die bewezen resultaat leveren en snel geproduceerd kunnen worden.

Voordat we starten met het uitwerken van het concept doen we daarom graag onderzoek naar jouw doelgroep. Omdat we weten dat er vaak video content wordt geproduceerd die zijn doel compleet voorbij schiet. Zonde van de inspanning en het budget. Door onze jarenlange ervaring als video agency, onze best practices en door het kersverse creatieve talent van onze Community met jou te delen, maken wij hier het verschil.

Kies jouw video content

Welke video content past bij mij?

Weet je nog niet precies welke video content geschikt is voor jou? Snappen we. Video content kan heel verschillend zijn en daarom is het niet altijd duidelijk welk type video nou bij jouw doelgroep past. Wordt het video, of juist animatie? Om hier duidelijkheid in te brengen helpen we je graag verder in een adviesgesprek. Zo weet jij welke video content het beste bij jouw situatie past.

Meer inspiratie

In de zinderende zomer van 2007 opende Imagine People haar deuren als video agency. De jaren vlogen voorbij en we zijn trots op ons trackrecord en onze diversiteit aan opdrachtgevers. Tot onze vreugde werken we nog altijd samen met het leeuwendeel van onze opdrachtgevers van het eerste uur. Na 2500 zijn we gestopt met het tellen van de producties die we samen met deze bijzondere mensen voor de mooiste merken hebben mogen maken.

Benieuwd naar meer van onze video producties? Bekijk ze hier.

Video Thumbnail Karwei Kleine ruimte

Vul hier uw eigen inhoud in.

How we roll

Benieuwd hoe ons proces eruit ziet?
We zetten het voor je op een rijtje. This is how we roll.

01
chat

Intake

Een goed vertrekpunt is key. We hebben een aantal vragen die we je willen stellen. Dat kan bij jou, bij ons of gewoon via de telefoon. We willen jou en jouw doelgroep beter leren kennen. Ben je nu al enthousiast? Vul dan het briefingsdocument in. We presenteren je een voorstel met creatief vertrekpunt, budgetindicatie en geven een backplanning af.

02
lightbulb

Concept

Het concept sluit aan bij jouw wensen, budget en doel. Heb je aangeven dat je behoefte hebt aan maatwerk, een bestaand videoformat of een videocontent-pakket, dan sluiten we hier feilloos op aan. In het concept is jouw boodschap naar beeld en geluid vertaald. Het sluit aan bij je budget en is haalbaar binnen de planning die je hebt afgegeven. In de laatste fase presenteren we het concept en kun jij je laatste wensen nog finetunen voordat we de volgende stap zetten.

03
calender

Planning

Uiteraard nemen we je mee in onze definitieve planning. De backplanning heb je namelijk al van ons ontvangen in het voorstel waar jij een go op hebt gegeven in stap 1. Onze producer heeft onze makers geboekt en deelt het callsheet waardoor je precies weet wat je te wachten staat op de draaidag. We laten ons graag verrassen maar niet tijdens de draaidag.

04
videocam

Productie

We maken hier graag een feestje van. De crew neemt je mee op de draaidag en als dit offline is, zit ons team van editors en animators klaar om hun magie los te laten. We houden je op de hoogte van de vorderingen en laten je meegenieten als jij daar zin in hebt.
05
rocket

Oplevering

Pak de popcorn er maar bij. De eerste versie is met je gedeeld. We bepalen samen of we de doelstelling hebben behaald en voeren je laatste wensen en feedback door voordat we de definitieve versie opleveren.
06
thumbs_up

Activatie

Samen evalueren we of de doelen die we bij de intake hebben gesteld ook zijn behaald. Hoeveel clicks, views, reacties etc. er zijn. We sturen je een enquête waarin je ons beoordeelt. Alvast bedankt voor het invullen hiervan ;-) Want ook al hebben we jarenlange ervaring, we zijn nog lang niet uitgeleerd. Daarom blijven we nieuwsgierig naar hoe de doelgroep op de videocontent reageert. Meten is weten!

Neem contact op

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.