te huur kantoorruimte
Drag mePlay me!Scroll me!

Te huur: Unieke Co-working Space in het hart van Utrecht!

Ben je op zoek naar een inspirerende dynamische werkplek? Stop met zoeken!

Onze co-working space in het bruisende centrum van Utrecht biedt een unieke werkomgeving met alle benodigde voorzieningen.

Wat je kunt verwachten:

  • Unieke Locatie: Onze co-working space, ook wel ‘Clubhouse’, ligt op een toplocatie aan de Oudenoord in Utrecht, met een adembenemend uitzicht op de Domtoren. Met voldoende parkeermogelijkheden in de straat, loopafstand van het centrum en goed bereikbaar met OV.

  • Direct aan de slag: Onze ruimte is reeds gemeubileerd en instap klaar. je hebt geen inrichtingskosten.
  • Flexibele opties: Of je nu freelancer, een team 3 of klein bedrijf van maximaal 10 personen bent, we hebben de juiste werkplek voor je. Kies de configuratie die het beste bij jou past.

  • Betaalbaarheid: Beginnen kan al vanaf €400,- per werkplek per maand.

Waarom kiezen voor onze co-working space?

Onze ruimte is niet alleen een plek om te werken; het is een plek om te groeien, te creëren en te verbinden. We hebben veel natuurlijk licht, een binnenbalkon, vergader-pods en een urban jungle stijl inclusief palmbomen om een ontspannen sfeer te creëren.

Kom gerust een kijkje nemen!

Wil je meer weten of een bezichtiging plannen? Wees er snel bij, want weg = weg! Neem contact op om te ontdekken hoe onze co-working space jou kan ondersteunen, of om je vragen te stellen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in het Clubhouse aan de Oudenoord in Utrecht!
Neem contact met ons op via info@imaginepeople.nl of bel 06 1851 6833.