Online commercials - Imagine People
Drag mePlay me!Scroll me!

(Online) commercials

Commercials

Ga je op de buis? Of kies je voor online?

Er zijn veel verschillende manieren om commercials in te zetten. Je denkt hierbij waarschijnlijk als eerste aan tv. Logisch, want tv is nog steeds een zeer belangrijk medium om in één keer een grote hoeveelheid mensen te bereiken.

Maar ook online commercials beginnen steeds meer terrein te winnen. Niet alleen is de meetbaarheid bij online commercials veel gemakkelijker en uitgebreider – je kunt ook op een efficiënte manier de kijker met behulp van klikbare links aanzetten tot actie.

Omdat online advertising meer toegespitst is op het aanbieden van relevante content voor de gebruiker, is de kans dat de kijker de commercial als storend ervaart een stuk kleiner. Het past immers bij zijn of haar interesses. Dit maakt online commercials doelgerichter.

Daarnaast zijn online commercials goedkoper te produceren én uit te zenden, waardoor je meer video uit je budget kunt halen, of bijvoorbeeld meerdere campagnes kunt uitzetten voor hetzelfde bedrag als tv-commercial.

Kom langs (we hebben hele lekkere koffie), of nodig ons uit! Bel of mail voor een kosteloze kennismaking en hoor wat de mogelijkheden zijn voor een (online) commercial in jouw organisatie. Je kunt ook meer voorbeelden bekijken bij ons werk.

We hebben hele lekkere koffie!

Kom langs we hebben hele lekkere koffie, of nodig ons uit! Bel of mail voor een kosteloze kennismaking en hoor wat de mogelijkheden zijn voor een (online) commercial in jouw organisatie. Je kunt ook meer voorbeelden bekijken bij ons werk.