Maatwerk Opties voor Videocontent | Imagine People
Drag mePlay me!Scroll me!

Video maatwerk

Heb je specifieke eisen waaraan jouw video content moet voldoen? Geen enkel probleem! Wij denken graag met je mee om jouw doelen door middel van video content te bereiken. Video of toch animatie? Alles is mogelijk. Vul ons maatwerk briefingsdocument in. Hiermee kun jij alvast aangeven waar de videocontent aan moet voldoen.

Video

Er zijn veel verschillende manieren om commercials in te zetten. Waarschijnlijk denk je hierbij als eerste aan tv. Logisch, want dat is nog steeds een zeer belangrijk medium om in één keer een grote hoeveelheid mensen te bereiken.

Maar ook online commercials winnen steeds meer terrein. Niet alleen is de meetbaarheid bij online commercials eenvoudiger en uitgebreider – je kunt de kijker ook op een efficiënte manier met behulp van klikbare links aanzetten tot actie. Omdat online advertising meer is toegespitst op het aanbieden van relevante content voor de gebruiker, is de kans dat de kijker de commercial als storend ervaart een stuk kleiner. Het past immers bij zijn of haar interesses. Dit maakt online commercials doelgerichter. Daarnaast zijn ze goedkoper te produceren én uit te zenden, waardoor je meer video uit je budget kunt halen, of bijvoorbeeld meerdere campagnes kunt uitzetten voor hetzelfde bedrag als voor een tv-commercial.

Kom langs (we hebben hele lekkere koffie), of nodig ons uit! Bel of mail voor een kosteloze kennismaking en hoor wat de mogelijkheden zijn voor een (online) commercial in jouw organisatie. Laat je inspireren!

Video Thumbnail IP Herkomstvideo

Animatie

Animatie helpt bij het vereenvoudigen van een complexe boodschap.

Wil je een complexe boodschap op een duidelijke manier overbrengen? Met animaties kun je de ingewikkeldste onderwerpen inzichtelijk maken. Wil je een 2D-animatie, 3D of misschien wel een tekenanimatie? Voor elk onderwerp is er een animatiestijl waarmee precies uitgedrukt kan worden wat jij wil.

Vooraf stellen we samen met jou het creatief concept op, waarna we de best passende animatiestijl kiezen. Daarna ontwerpen we de benodigde elementen. Deze liggen in lijn met de besproken stijl en geven elke animatie een uniek karakter. De animator of tekenaar maakt hier vervolgens een dynamisch en aantrekkelijk filmpje van.

Zo wordt jouw boodschap op heldere en begrijpelijke manier overgebracht op de kijker, die van begin tot eind geboeid zal blijven!

Video Thumbnail IP Tekenanimatie

Maatwerk aanvragen

Vul via de onderstaande knop het briefingsdocument in. Hierin geef je antwoord op een aantal vragen zodat wij precies weten wat jij zoekt.

Ik heb hulp nodig

Op zoek naar maatwerk, maar weet je nog niet helemaal wat je wil? Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee.