Animatievideo | Imagine People
Drag mePlay me!Scroll me!

Video marketing voor jou

Samen werken aan inspirerende videocontent waarmee we jouw doelgroep in beweging zetten.

 - Missie Imagine People

Beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Daarom is video één van de meest krachtige marketinginstrumenten. Met video breng je als bedrijf boodschappen over, die met tekst lastig over te brengen zijn. Bij video denk je misschien aan bewegende beelden met echte mensen, maar animatie is net zo krachtig. Zeker wanneer er een moeilijke boodschap begrijpelijk overgebracht moet worden.

Fotocollage-Website-Tafel-Personal

De voordelen van een animatievideo

Video is een krachtig marketinginstrument. Het is een goede toevoeging voor jouw marketingstrategie, omdat het veel voordelen kent. Je bent bijvoorbeeld beter vindbaar in Google, beïnvloed het aankoopproces op een positieve manier én houdt websitebezoekers langer op je pagina.

Maar animatie heeft zo zijn eigen voordelen ten opzichte van videomarketing in het algemeen. Animatie zorgt ervoor dat je een boodschap duidelijk kunt overbrengen. Met een animatie kun je voordelen of belangrijke punten wat aandikken, zodat deze goed te begrijpen zijn. Daarbij verlies je niks op de regie en kun je jouw eigen huisstijl waarborgen. Zo zorg je voor een stukje herkenning en bouw je aan jouw merk.

Animatie laten ontwikkelen door Imagine People

Bij Imagine People zijn wij er voor jou. Door onze jarenlange ervaring snappen wij wat jij van een animatievideo verwacht en zetten wij jouw verwachtingen om in een prachtige, unieke bedrijfsvideo. Volledig op maat gemaakt, naar jouw wensen.

Onze animatievideo’s bestaan maximaal uit 10 scènes die gezamenlijk 2 minuten duren. Door een sterk script, het storyboard en een pakkende voice-over (als jij dit wilt), heb jij in mum van tijd een animatievideo die jouw bedrijf op de kaart zet.

Zet de eerste stap naar jouw animatievideo

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom dan een kop koffie bij ons drinken. Dan kijken wij samen naar jouw wensen en leggen wij de basis voor jouw bedrijfsvideo.

Wil jij weten wat een bedrijfsvideo voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op! Dan zetten wij samen de eerste stap naar inspirerende video content.

Vul hier uw eigen inhoud in.

How we roll

Benieuwd hoe ons proces eruit ziet?
We zetten het voor je op een rijtje. This is how we roll.

01
chat

Intake

Een goed vertrekpunt is key. We hebben een aantal vragen die we je willen stellen. Dat kan bij jou, bij ons of gewoon via de telefoon. We willen jou en jouw doelgroep beter leren kennen. Ben je nu al enthousiast? Vul dan het briefingsdocument in. We presenteren je een voorstel met creatief vertrekpunt, budgetindicatie en geven een backplanning af.

02
lightbulb

Concept

Het concept sluit aan bij jouw wensen, budget en doel. Heb je aangeven dat je behoefte hebt aan maatwerk, een bestaand videoformat of een videocontent-pakket, dan sluiten we hier feilloos op aan. In het concept is jouw boodschap naar beeld en geluid vertaald. Het sluit aan bij je budget en is haalbaar binnen de planning die je hebt afgegeven. In de laatste fase presenteren we het concept en kun jij je laatste wensen nog finetunen voordat we de volgende stap zetten.

03
calender

Planning

Uiteraard nemen we je mee in onze definitieve planning. De backplanning heb je namelijk al van ons ontvangen in het voorstel waar jij een go op hebt gegeven in stap 1. Onze producer heeft onze makers geboekt en deelt het callsheet waardoor je precies weet wat je te wachten staat op de draaidag. We laten ons graag verrassen maar niet tijdens de draaidag.

04
videocam

Productie

We maken hier graag een feestje van. De crew neemt je mee op de draaidag en als dit offline is, zit ons team van editors en animators klaar om hun magie los te laten. We houden je op de hoogte van de vorderingen en laten je meegenieten als jij daar zin in hebt.
05
rocket

Oplevering

Pak de popcorn er maar bij. De eerste versie is met je gedeeld. We bepalen samen of we de doelstelling hebben behaald en voeren je laatste wensen en feedback door voordat we de definitieve versie opleveren.
06
thumbs_up

Activatie

Samen evalueren we of de doelen die we bij de intake hebben gesteld ook zijn behaald. Hoeveel clicks, views, reacties etc. er zijn. We sturen je een enquête waarin je ons beoordeelt. Alvast bedankt voor het invullen hiervan ;-) Want ook al hebben we jarenlange ervaring, we zijn nog lang niet uitgeleerd. Daarom blijven we nieuwsgierig naar hoe de doelgroep op de videocontent reageert. Meten is weten!

Neem contact op

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.