Drag mePlay me!Scroll me!

Kwartaalvideo

Hoe is jouw kwartaal geweest? Vergeet powerpoint en kies eens voor video. Aandacht van je publiek is gegarandeerd.

In het kort;

1 dag filmen, crew 2 personen

10 minuten

€ 5000

Een unieke manier om het succes te delen

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je directieleden verslag te laten doen van de kwartaalcijfers. Maar speel je hiermee genoeg in op het gevoel van de collega’s? Wij denken dat dit beter kan. Met een kwartaalvideo deel je de successen van het afgelopen kwartaal op een leuke en authentieke manier.

Een kwartaaljournaal video van Imagine People brengt de directie, het management en collega’s van het afgelopen kwartaal in beeld. Het resultaat; een spraakmakende video met gave projecten, trotse teams, overtuigende cijfers, enthousiaste projectgroepen en nieuwe diensten! Nieuws van binnenuit dus.

Trots op succesvolle projecten

Voor de menselijke factor nemen de kersverse presentatoren binnen jouw organisatie interviews af met hun collega’s en praten collega’s zelf trots over succesvolle projecten die ze hebben gerealiseerd. Wedden dat je binnen de kortste keren te maken hebt meteen wachtlijst van medewerkers die willen meewerken aan de volgende kwartaalfilm? Succes gegarandeerd!

Stuur mij referenties op

Benieuwd naar de kwartaalvideo's van onze opdrachtgevers? Wij laten het je graag zien. Vraag vrijblijvend een referentie aan, dan sturen wij deze naar je op.

Vraag hier jouw kwartaalvideo aan

Dat is eens wat anders dan een stoffige PowerPoint!

Even sparren?

Bel 030 878 15 33
Mail info@imaginepeople.com

Of klim in ons Clubhouse

Oudenoord 285a

3513 EP Utrecht